Konstruktiv Iskola

Konstruktiv Iskola

Konstruktiv Iskola

Továbbképzett pedagógusok oktatnak a KONELI Iskolákban!

Óriási jelentősége van, hogy gyermekeinket kik nevelik, oktatják....

2016. július 27. - Kardos Éva

Továbbképzett pedagógusok oktatnak a KONELI Iskolákban!

Óriási jelentősége van, hogy gyermekeinket kik nevelik, oktatják....., ez minden felelős szülő számára egyértelmű, hiszen a pedagógusok, gyermekeinkkel napi 8-10 órában foglalkoznak, és személyes életükkel, mutatnak példát .  

A JÓ PEDAGÓGUS

Igy egyáltalán nem  mindegy, hogy a pedagógus milyen értékrendet képvisel, milyen módszertani tudással rendelkezik, milyen előadáskészsége van, vagyis mit és hogyan fog átadni gyermekeinknek. Nélkülözhetetlen egy olyan pedagógustársadalom, amely rendelkezik a reformfolyamatok előmozdításához szükséges tudással, attitűdökkel, készségekkel, motivációval és kitartással.

Azok a pedagógusok, akik valóban a gyermekeket tartják a legfontosabbnak, és céljuk, hogy a legjobbat, legtöbbet adhassák a gyermekeknek, Ők azok akik képesek ezen tudást elsajátítani.

MÓDSZERTANI ELŐKÉPZÉS

A KONELI Iskolákban, minden pedagógus módszertani továbbképzésen vesz részt. Pedagógusi kompetencia képzésünk akkreditált rendszer szerint, professzoraink által lett összeállítva, ezzel biztosítva, a magasfokú, és egyedülálló tudás átadását. A továbbképzést a  2016-2017 évtől kezdődően végzik el a leendő Iskolai pedagógusok, akik közül a legjobbak kapják meg a lehetőséget, hogy a KONELI Iskolákban, a pedagógusi posztot betölthessék..

A PEDAGÓGUSOK A KONELI ISKOLÁKBAN

A KONELI Iskolákban az oktatás kiváló minősége hozzásegiti a gyermekeket, hogy belőlük kreatív, vállalkozó, innovatív, önálló fiatalok nőjenek fel, azzal a képességgel és motivációval, hogy egész életükön át tanuljanak, fejlődjenek, belőlük egészséges, felnőtt váljon. Mindez akkor történik meg, ha a pedagógusok seregei maguk is a munka világát fontosnak tartó vállalkozók, innovatívak és élethosszig tanulnak, ismerik az egészséges életvitel kialakításához szükséges tudást.

Csak az intelligens, magasan képzett, nagy képzelőerejű, gondos pedagógusok képesek megfelelő választ adni a fejlett társadalmak oktatási rendszereivel szembeni igényekre.

A tanárjaink, saját magukról  és munkájukról elmélyült tudással rendelkeznek. Széles körű szakmai készségeket sajátítanak el a továbbképzés során, a  tanításban, tervezésben, mérésben és a személyes kapcsolatokban. Rugalmasak, és nyitottak a megújulásra és az élethosszig tartó tanulásra. A szaktárgyakban is kompetensek, és képesek csapatmunkában dolgozni. Tanítási készségek repertoárjával rendelkeznek, többek között képesek fogékonnyá tenni, és motiválni a tanulókat. Értik a fiatalok intellektuális, érzelmi és lelki fejlődését, és együttérzőek a problémáik iránt.

A szülőkkel való hatékony kapcsolattartáshoz szükséges készségekkel rendelkeznek, Az élethosszig tartó tanulás keretében új tervezési, szervezési és kivitelezési folyamatokat ismernek. A tanárok nyitottak  arra is, hogy kapcsolatot teremtsenek az iskola előtti és iskola utáni neveléshez, tanácsot adjanak a szülöknek, amennyiben szükséges.

További információ és jelentkezés:

info@koneli.hu

www.koneli.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koneli.blog.hu/api/trackback/id/tr398918574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása